Ми підтримуємо Україну

Updated:

Увесь світ зараз напружено спостерігає за тим, як Україна мужньо протистоїть російській воєнній агресії і захищає свої незалежні території, культурний та історичний спадок та відбудовану демократію в цілому. 

В GetResponse ми одними з перших засудили російську агресію і почали робити серйозні кроки заради підтримки України. Але сьогодні ми знову хочемо наголосити найважливіше:

Той жах, що зараз відбувається в Україні, не повинен бути можливий у 21-му сторіччі. Завдавати ракетні удари по цивільних об’єктах, вбивати мирних громадян суверенної держави, калічити жінок та дітей забороненою летальною зброєю — все це не повинно траплятися в цивілізованому суспільстві. 

Російська агресія — це не “спеціальна операція”. Це війна. Війна, яку оголосила одна з найпотужніших ядерних держав світу проти свого сусіда з армією у 5 разів меншою, ніж її власна. Війна, що перекреслила 80 років відносного спокою на європейському континенті. Війна, що за три тижні забрала тисячі життів мирних людей і назавжди змінила мільйони інших. 

Усе те, що зараз робить Росія, усі воєнні злочини і невиправданий тероризм – усе це дуже нагадує “операцію”, яку розпочала нацистська Німеччина (за підтримки Радянського Союзу) проти Польщі у 1939-му році. 

Як фірма польського походження, ми не можемо стояти осторонь. І вже зараз ми робимо усе можливе, аби підкреслити: GetResponse разом з Україною, її народом, нашими співробітниками та усіма, хто їм не байдужий. 

Ось лише кілька ініціатив, до яких ми долучилися:

Припинення усіх продажів нашого продукту для Росії і Білорусі

Після 9 років праці на російському ринку GetResponse офіційно припинив постачання нашого продукту в Росії і Білорусі з першого дня російської агресії (24 лютого). Ми розриваємо усі зв’язки з російським урядом та усіма компаніями, які підтримують наступ.

Проте, ми також хочемо наголосити, що наразі ми не відключаємо наших дійсних клієнтів з малого та середнього бізнесу. Перш за все це пов’язано з тим, що Росія активно підриває свободу слова власних громадян і імейл залишається одним із кількох каналів, що дає людям можливість висловитися без страху бути заарештованим чи оштрафованим. 

Очолення фонду підтримки “Бізнес для України

Ми висилаємо медичну допомогу в Україну вартістю, що перевищує 50 тисяч доларів. Додаткові 5 тисяч доларів призначено на пошук мешкань для жінок та дітей, які вимушені були тікати від війни до Польщі. Ці гроші було зібрано за допомогою фонду Бізнес для України, створення якого було нашою ініціативою. 

Створення ініціативи “Підтримай українське ІТ

Зараз, як ніколи раніше, важливо підтримати український бізнес. Адже саме так ми можемо запевнити, що наші колеги витримають ці непрості часи і матимуть достатньо ресурсів, аби відбудовувати своє майбутнє. Тому ми створили постійно оновлюваний список українських ІТ фірм та стартапів і активно заохочуємо своїх клієнтів та партнерів з усього світу наймати українських експертів на свої майбутні проекти. 

Якщо ви помітили, що ми пропустили якусь ІТ компанію українського походження, будь-ласка, додайте її до списку!  

Підтримка наших працівників та їх сімей

Наразі, наша компанія робить усе від себе залежне, аби підтримати наших співробітників українського походження залежно від їхньої індивідуальної ситуації. Це означає, що ми забезпечуємо необхідною фінансовою допомогою сім’ї тих, хто вирішив тимчасово поїхати з України, допомагаємо з пошуком житла, пропонуємо юридичну допомогу з оформленням усіх необхідних документів і т.д. 

Додатково, наші співробітники створили збір коштів для підтримки переселенців, і GetResponse обіцяє подвоїти кожне пожертвування. 

Ми розуміємо, що цього недостатньо

Ми не будемо витрачати час, розповідаючи про величезні економічні наслідки, що ця війна матиме для України. Зрештою, ми всі розуміємо, що найбільша економічна кривда не зрівняється зі зруйнованими життями і болем, які спіткав мільйони українців за останні 3 тижні. Проте, саме з економікою ми можемо спробувати допомогти. 

Як і більшість країн Європи та світу, ми зворушені силою українського народу. І ми сподіваємось, що хоча б мала частина того, що ми робимо, допоможе вам витримати та вийти з цієї війни переможцями. Тим часом ми продовжимо робити усе, що в наших силах, аби якось полегшити ці жахливі випробування для наших друзів. 

Слава Україні! 🇺🇦


Anna Kvasnevska
Anna Kvasnevska
Anna is a content marketing specialist and a proud member of the GetResponse team. With more than 5 years of experience in content creation, as well as her intercultural background and cross-industry perspective, Anna is happy to share her insights into the latest updates from the world of online marketing, eCommerce, and technology. Connect with Anna on LinkedIn.